Routebeschrijving

De Metaal Kathedraal ligt op een unieke locatie tussen Oog en Al en Leidsche Rijn in. Aan de rand van de stad Utrecht, aan het water en tussen de weilanden. Fiets: Nog geen 15 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Pak de OV Fiets!

Bus: Ook met de bus is Metaal Kathedraal goed bereikbaar. Na ongeveer 7 minuutjes in de bus stap je uit bij Burgemeester Verderlaan. Aan het einde van de laan zie je het pand van de Metaal Kathedraal, loop om het water heen via de brug. Actuele bustijden vind je op 9292.nl.

Auto: vanuit Amsterdam, Neem afslag 8 vanaf de A2. Richting Langerak. Let op! Na Breukelen, vanuit de richting Amsterdam rechts aanhouden! Ga bij afslag 8 rechts. De weg buigt af naar links, bij de stoplichten linksaf, links aanhouden. Bij 2e stoplichten links. Direct linksaf de burgemeester Verderlaan in. Einde links, de brug over naar rechts. De Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Vanuit Den Bosch: Neem afslag 8. Ga bij stoplichten linksaf. Sla rechtsaf bij 2e stoplichten en volg richting Langerak. Bij de volgende stoplichten linksaf naar Langerak. Direct linksaf de burgemeester Verderlaan in. Einde links, de brug over naar rechts. De Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Parkeren: AUB niet parkeren aan voorzijde en de Rijksstraatweg zelf. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein ACHTER de Metaal Kathedraal.

Google Maps